R&D Product Engineer

Als R&D product engineer komt je terecht in een ervaren team engineers (14 medewerkers) waar elk zijn/haar productgroep behartigt. In deze functie werk je mee aan de ontwikkeling van ‘Daylight Products’ (schuine dakvensters en platdakvensters). Je werkt mee aan de ontwikkeling en optimalisatie van producten in een technische context, dit in samenwerking met de product owner en verschillende andere stakeholders. Op basis van je ontwerpen geef je verdere sturing aan tekenaars om dit verder vorm te geven. Je bent verantwoordelijk voor de prototyping, testing en certificatie. Ook het schrijven van (technische) handleidingen behoort tot jouw takenpakket. Je geeft opleiding en voorstellingen over de verschillende producten die je ontwerpt.

Wat heeft deze job jou te bieden?

Je krijgt een grondige opleidingsperiode on the job waarbij je de operationele werking van het team leert kennen, alsook de verschillende producten. In een open bedrijfscultuur met gedreven collega’s en korte communicatielijnen krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een marktconforme verloning en een contract van onbepaalde duur ontvang je bijkomende extralegale voordelen zoals: 
- Maaltijdcheques: € 8/dag 
- Groepsverzekering 
- Een systeem van glijtijden (39u/week)
- 6 ADV-dagen
- Fruit op maandag 
- Gebruik fitness voor € 7/maand 
- Cafetariaplan waarin je extra voordelen kan kiezen: wagen, fiets, laptop, tablet, smartphone, pensioensparen en/of extra verlofdagen
- Mogelijkheid om relevante opleidingen te volgen in functie van verdere ontplooiing 

Wie zoeken we?

In deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een bachelor- of masterdiploma als Industrieel Ingenieur, in Elektromechanica of een relevante Design-richting. Daarnaast deed je reeds enkele jaren ervaring op in een gelijkaardige functie. Bij voorkeur deed je in vorige job(s) kennis op van SolidWorks, Windchill en Axapta. Als digital native kan je vlot overweg met verschillende (online) toepassingen (o.a. MS Excel), aangezien deze afdeling volledig paperless werkt.
Als analytische problem solver bedenk je een oplossing voor het probleem zich voordoet. Daarnaast bezig je een kritische houding en durf je ideeën in vraag stellen op basis van technische bezwaren. Werken aan de hand van strikte deadlines is voor jou een evidentie. Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Engels, en kan je ook voldoende uitdrukken in het Frans. In deze functie werk je zelfstandig aan projecten, maar werk je als teamplayer ook samen met verschillende stakeholders. 
 

Ben je overtuigd? Of wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer ons!

Jusqu'à 1000 caractères