Bouw & Reno 2023

Bouw&reno is dé (ver)bouwbeurs in Antwerpen. Laat u inspireren door de laatste woontrends en maak kennis met de innovatieve daglichtoplossingen van Skylux op de stand 1156. Onze verkopers ontvangen u met plezier van 14 tot 22 januari 2023 in Antwerp Expo.

Bouw & Reno bezoeken

Renoveren is de oplossing om te besparen op uw energiefactuur. Zo kunt u sinds september 2022 tot 60.000 euro renteloos lenen om de energieprestaties van uw woning te verbeteren. Beginnen isoleren doet u het best met uw dak. Dankzij een goede dakisolatie maakt u uw woning energiezuiniger en bespaart u op lange termijn op uw energiefactuur. 
Ontdek Bouw & Reno van 14 tot 22 januari 2023 in Antwerp Expo. Bouw & Reno is de grootste (ver)bouwbeurs van Antwerpen. Hier vindt u inspiratie en professioneel advies over de laatste woontrends. Kortom, Bouw & Reno is de ideale plaats om uw (ver)bouwplannen te laten slagen! 
 

Geïnteresseerd? Vraag uw gratis toegangskaarten aan!

Bij Skylux bieden we gratis toegangskaarten aan voor de Bouw & Reno. Om uw gratis toegangskaarten te bemachtigen, hoeft u zich enkel te registreren op onderstaande link.
REGISTREER NU

Een dakvenster voor alle renovatiewerken

Een Belgische uitvinding die u nergens anders ter wereld vindt

Sommigen noemen het schuine dakvenster een renovatiedakraam. Terecht, want de plaatsing gaat snel en zonder kappen of breken. Het dakraam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen en kan ook verzonken geplaatst worden in combinatie met tegelpannen.
Daarnaast is het Skylux-dakvenster een Belgische uitvinding die u nergens anders ter wereld vindt. Bij Skylux bieden we een innovatief dakvenster met een muggenhor aan de buitenkant. Wanneer u het raam naar binnen kiept, blijft de muggenhor aan de buitenkant gesloten. Op die manier kan geen enkel insect of andere vuiligheid naar binnen. 
Ontdek dit uniek systeem op Bouw & Reno op de stand 1156. 

Een platdakraam met een uitstekende isolatie

Beschikt u over een plat dak? Dan is de iWindow dé oplossing voor u. De iWindow is een platdakraam die al uw wensen vervult op vlak van lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie in combinatie met een strak design. Bij Skylux vindt u gegarandeerd de juiste afmeting voor uw dakopening tussen onze 80 verschillende beschikbare afmetingen. Kom gerust een kijkje nemen gedurende Bouw & Reno. 

Praktische informatie Bouw & Reno

  • Bouw & Reno

  • Antwerp Expo: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
  • Van 14 t.e.m. 22 januari 2023
  • Stand 1156

Graag tot dan!