Wonen Mechelen 2023

Van 28 t.e.m. 30 januari en van 3 t.e.m. 5 februari vindt Wonen opnieuw plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Skylux staat klaar op de stand 112 om al uw vragen rond daglichtoplossingen te beantwoorden. Bent u nog op zoek naar inspiratie voor het binnenbrengen van daglicht in uw woning? Aarzel niet en kom langs.

Een dakraam voor elk renovatieproject 

Natuurlijk daglicht is een belangrijk element in elk huis en is het overwegen waard bij het ontwerpen of renoveren van een woonruimte. Dit is waarom we bij Skylux niet alleen daglichtoplossingen bieden voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatieprojecten

De Skylux-dakvensters zijn de ideale renovatiedakramen. De plaatsing gaat snel en zonder kappen of breken. Het dakraam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen en kan ook verzonken geplaatst worden in combinatie met tegelpannen. Bent u aan het renoveren en bent u op zoek naar het ideale dakvenster? Bezoek onze stand op Wonen Mechelen en wij geven u advies op maat. 

De voordelen van het Skylux-dakvenster

Uniek kiepsysteem en muggenhor aan de buitenkant

Skylux biedt namelijk voor zowel hellende als platte daken dé renovatie oplossingen voor het binnenbrengen van natuurlijk daglicht. U kunt bij Skylux terecht voor schuine dakvensters op maat van uw noden. Het Skylux-dakvenster is een Belgische uitvinding die u nergens anders ter wereld vindt. Dankzij het unieke kiepsysteem, blijft de muggenhor aan de buitenkant gesloten en kan geen enkel insect of andere vuiligheid naar binnen. Benieuwd naar dit innovatief systeem? Kom een kijkje nemen op Wonen Mechelen. 

De iWindow, de daglichtoplossing voor platte daken

Ontdek alles over onze iWindow op Wonen Mechelen

Naast onze daglichtoplossingen voor hellende daken, vindt u bij Skylux ook talloze mogelijkheden voor een plat dak. De iWindow is een platdakraam die al uw wensen vervult op vlak van lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie in combinatie met een strak design. Ontdek alles over onze iWindow op Wonen Mechelen. 

Praktische informatie Bouw & Reno

•    Wonen Mechelen
•    Nekkerhal Mechelen: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
•    Van 28 t.e.m. 30 januari 2023 en van 3 t.e.m. 5 februari
•    Stand 112
•    Tickets via info@skylux.be
 

Gratis tickets voor Wonen Mechelen

Bent u zelf aan het (ver)bouwen en bent u op zoek naar inspiratie voor het binnenbrengen van daglicht? Bezoek ons dan zeker op Wonen Mechelen. Onze verkopers luisteren naar uw wensen en bieden u een oplossing op maat. Vraag uw gratis tickets aan via info@skylux.be. 
Vraag uw gratis tickets aan