Batibouw 2023

Skylux neemt dit jaar opnieuw deel aan Batibouw. Vanaf 14 tot en met 19 maart 2023 kunt u ons bezoeken in hal 5 op de stand 726. We nodigen graag iedereen uit die geïnteresseerd is in vernieuwende en duurzame bouwoplossingen om ons vernieuwend platdakvenster en schuin dakvenster te ontdekken.

Batibouw actie bij Skylux

Bij Skylux bieden we een Batibouw actie vanaf 14 maart tot en met 31 december 2023. Bij aankoop van een schuin dakvenster ontvangt u een gratis manueel muggenraam of combiscreen. Daarnaast bieden we ook een cashback van maar liefst €50,- bij aankoop van een platdakvenster. Let op: maximaal 1 terugbetaling per klant.

Hoe werkt het? Als u rechtstreeks bij Skylux of via onze webshop koopt, wordt de actie direct verrekend bij uw aankoop. Als u via een bouwstofhandelaar of dakwerker koopt, stuur dan een e-mail naar info@skylux.be met een kopie van uw aankoopfactuur en uw rekeningnummer. Wij storten het bedrag waar u recht op heeft op uw rekening.

Batibouw 2023 bezoeken

Batibouw 2023 is de grootste bouw- en verbouwbeurs in België en één van de belangrijkste evenementen in de bouwindustrie. Batibouw vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 19 maart 2023 en biedt u, als particulier en professional, de kans om de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven in de bouw- en renovatiesector te ontdekken. 
Als particulier kunt u een breed assortiment aan producten verwachten, van bouwmaterialen en interieurontwerp tot energie-efficiënte oplossingen en slimme huistechnologie voor al uw bouw- of verbouwplannen. Voor professionals is Batibouw een uitstekende platform om te netwerken en nieuwe zakelijke kansen te creëren. Kortom, Batibouw 2023 is een noodzakelijk en onmisbaar evenement voor iedereen die betrokken is of geïnteresseerd is in de bouwindustrie.
 

Een dakraam voor elk renovatieproject

De plaatsing gaat snel en zonder kappen of breken.

Natuurlijk daglicht is een belangrijk element in elk huis en is het overwegen waard bij het ontwerpen of renoveren van een woonruimte. Dit is waarom we bij Skylux niet alleen daglichtoplossingen bieden voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatieprojecten
De Skylux-dakvensters zijn de ideale renovatiedakramen. De plaatsing gaat snel en zonder kappen of breken. Het dakraam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen en kan ook verzonken geplaatst worden in combinatie met tegelpannen. 
Op zoek naar het ideale dakvenster voor een renovatieproject? Bezoek onze stand op Batibouw 2023 en ontvang advies op maat. 

Dakvensters voor platte en schuine daken

De iWindow vervult al uw wensen op vlak van lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie.

Skylux biedt namelijk voor zowel hellende als platte daken dé oplossing aan voor het binnenbrengen van natuurlijk daglicht. Het schuin dakvenster is een Belgische uitvinding die u nergens anders ter wereld vindt. Dankzij het unieke kiepsysteem, blijft de muggenhor aan de buitenkant gesloten en kan geen enkel insect of andere vuiligheid naar binnen. 
Daarnaast vervult ons platdakvenster, de iWindow, al uw wensen op vlak van lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie in combinatie met een strak design. 
Benieuwd naar onze daglichtoplossingen? Kom een kijkje nemen op Batibouw 2023. 

Praktische informatie

  • Batibouw 2023
  • Brussels Expo: Belgiëplein 1, 1020 Brussel
  • Elke dag van 10u00 tot 19u00 
  • Nocturne op donderdag 16/03 en vrijdag 17/03 tot 21u00
  • Tickets via info@skylux.be

Hopelijk tot dan!