BouwBeurs Utrecht 2023

Van 6 t.e.m. 10 februari vindt BouwBeurs opnieuw plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Skylux staat klaar op de stand E056 om al uw vragen rond daglichtoplossingen te beantwoorden. Bent u nog op zoek naar inspiratie omtrent het binnenbrengen van daglicht voor uw project? Aarzel niet en kom langs.

Ontdek alle nieuwigheden tijdens Bouwbeurs Utrecht

Bouwbeurs Utrecht is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de bouwsector. Tijdens BouwBeurs Utrecht kunt u als professional kennismaken met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen uw sector. Daarnaast kunt u netwerken met exposanten en concullega’s om inspiratie uit te wisselen. 

Skylux informeert u graag over de glazen platdakvensters, schuine dakvensters en terrasoverkappingen. Naast het persoonlijk advies en inspiratie, die u van onze verkopers ontvangt, kunt u tijdens BouwBeurs Utrecht ook onze demonstratiemodellen bezichtigen. 
E056

iWindow

Beschikbaar in een vaste en opengaande uitvoering

Tijdens BouwBeurs Utrecht kunt u onze glazen platdakramen bezichtigen. Onze iWindow is geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten en complete renovaties als voor gedeeltelijke renovaties. U kunt onze glazen platdakramen terugvinden in een vaste en opengaande uitvoering, elektrisch te openen met een bijhorende afstandsbediening. Bij Skylux bieden we bovendien ook 80 verschillende afmetingen, waardoor u ongetwijfeld de juiste afmeting voor uw project vindt. 

ONTDEK MEER OVER DE IWINDOW

SKY10 en SKY20

Een rustiek dakraam met een authentieke look

Naast de iWindow kunt u gedurende BouwBeurs Utrecht ook ons schuin dakvenster ontdekken. We beschikken over twee verschillende modellen: de SKY10 en de SKY20. De SKY10 beschikt over een strak en modern design. De SKY20 is een rustiek dakraam met een authentieke look dankzij de verticale glasverdeling en de binnenafwerking in massief eik. De SKY10 en SKY20 beschikken allebei over een uitstekende kwaliteit dankzij hun meerwandig getrokken aluminium schrijnwerk aan de buitenkant en hun duurzaam gelakt dennenhout aan de binnenkant. 

ONTDEK MEER OVER DE SKY10 EN SKY20

Pergolas en terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping met een panoramisch zicht

Bent u nog op zoek naar kwalitatieve terrasoverkappingen met een strak en eigentijds design voor uw project? Kom dan een kijkje nemen naar onze demonstratiemodellen, zoals onze Climax Horizon en Climax Panorama, gedurende BouwBeurs Utrecht. 
Dankzij het innovatieve gootprofiel GDG, waarbij goot en gootdrager als één geheel zijn geconcipieerd, is Climax Panorama tot 7 m zelfdragend in de breedte tussen 2 palen. Zo verkrijgt men een aantrekkelijke “panoramische look”, zonder tussenpalen die het zicht kunnen hinderen.

ONTDEK MEER OVER DE CLIMAX PANORAMA

Praktische informatie Bouwbeurs Utrecht

  • Bouwbeurs Utrecht
  • Jaarbeurs, Utecht: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht, Nederland
  • Van 6 t.e.m. 10 februari 2023
  • Hal 11
  • Stand E056

Gratis tickets voor BouwBeurs Utrecht

De toegang tot de beurs is volledig gratis. Vooraf inschrijven via de website van BouwBeurs Utrecht is verplicht. Tijdens de inschrijving moet u als code ‘Skylux’ gebruiken.
REGISTREER NU