Eigen Huis Utrecht 2023

Van 24 tot en met 26 maart 2023 vindt Eigen Huis opnieuw plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Skylux staat klaar op stand B4.20 in hal 1 om uw vragen over daglichtoplossingen te beantwoorden. Als u nog op zoek bent naar inspiratie om meer daglicht in uw woning te brengen, aarzel dan niet en kom langs.

Ontdek alle nieuwigheden tijdens Eigen Huis Utrecht

Eigen Huis Utrecht is dé plek om inspiratie op te doen en uw (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken. Tijdens Eigen Huis kunt u kennismaken met de nieuwste woontrends en persoonlijk advies krijgen over uw woonproject.

Skylux staat voor u klaar om u te informeren over onze glazen platdakvensters en schuine dakvensters. Naast persoonlijk advies en inspiratie van onze verkopers, kunt u tijdens de Eigen Huis Utrecht ook onze demonstratiemodellen bekijken.

iWindow

Beschikbaar in een vaste en opengaande uitvoering

Tijdens Eigen Huis Utrecht kunt u onze glazen platdakramen bezichtigen. Onze iWindow is geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten en complete renovaties als voor gedeeltelijke renovaties. U kunt onze glazen platdakramen terugvinden in een vaste en opengaande uitvoering, elektrisch te openen met een bijhorende afstandsbediening. Bij Skylux bieden we bovendien ook 80 verschillende afmetingen, waardoor u ongetwijfeld de juiste afmeting voor uw project vindt. 

ONTDEK MEER OVER DE IWINDOW

SKY10 en SKY20

Een rustiek dakraam met een authentieke look

Naast de iWindow kunt u gedurende Eigen Huis Utrecht ook ons schuin dakvenster ontdekken. We bieden twee verschillende modellen aan: de SKY10 en de SKY20. De SKY10 beschikt over een strak en modern design. De SKY20 is een rustiek dakraam met een authentieke look dankzij de verticale glasverdeling en de binnenafwerking in massief eik. De SKY10 en SKY20 beschikken allebei over een uitstekende kwaliteit dankzij hun meerwandig getrokken aluminium schrijnwerk aan de buitenkant en hun duurzaam gelakt dennenhout aan de binnenkant. 

ONTDEK MEER OVER DE SKY10 EN SKY20

Praktische informatie Eigen Huis Utrecht

  • Eigen Huis Utrecht
  • Jaarbeurs, Utecht: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht, Nederland
  • Van 24 t.e.m. 26 maart 2023
  • Hal 1
  • Stand B4.20

Gratis tickets voor Eigen Huis Utrecht

Wenst u ons te bezoeken op Eigen Huis? Vraag dan nu je gratis ticket aan via info@skylux.be.