Open Bedrijvendag 2022

Open Bedrijvendag 2022
Op zondag 2 oktober openden wij onze deuren voor bezoekers naar aanleiding van Open Bedrijvendag. Dit was voor onze bezoekers een unieke kans om het boeiend productieproces van onze daglichtoplossingen te ontdekken. Wij boden een interessante rondleiding aan met als slot een hapje en een drankje in onze mini showroom. Lees hier welke verrassingen wij nog meer in petto hadden.

Wat is Open Bedrijvendag? 

Open Bedrijvendag is een evenement, georganiseerd door Voka, dat klanten de kans geeft om bedrijven te bezoeken. U kunt gedurende deze dag bedrijven bezoeken waar u een rondleiding kan volgen en de kans krijgt om te ontdekken hoe uw favoriete producten gemaakt worden. Kortom, gedurende Open Bedrijvendag leert u het productieproces van bedrijven kennen van a tot z.

Open Bedrijvendag bij Skylux

Skylux was op zondag 2 oktober open voor iedereen vanaf 10u tot 17u. Voor Skylux was dit de allereerste editie van Open Bedrijvendag, maar een zeer geslaagde editie. We mochten maar liefst 2270 enthousiaste bezoekers verwelkomen om het productieproces van onze daglichtoplossingen te ontdekken. Voor ons was Open Bedrijvendag veel meer dan een simpele opendeurdag. Wij hadden een aantal leuke verrassingen in petto die we in onderstaande alinea's graag met u delen. 

Allereerst was er bij aankomst een verwelkoming voorzien. Onze medewerkers gaven een klein woordje uitleg over wat de bezoekers konden verwachten en wezen hen de weg naar het uitgestippeld parcours. Gedurende het parcours konden onze bezoekers een groot deel van het productieproces van onze daglichtoplossingen ontdekken. De automatisatie van ons productieproces kwam ook aan bod en onze bezoekers mochten hun vragen kwijt aan onze verkopers en werknemers op de werkvloer.  

Een aantal verrassingen

Na de rondleiding kregen onze bezoekers de kans om onze afgewerkte daglichtoplossingen zoals onze dakramen, platdakramen en outdoor living oplossingen te bezichtigen in onze mini showroom. Daar boden we iedereen een drankje en een versnapering aan. Van 11u30 tot 13u konden onze bezoekers genieten van heerlijke frietjes en vanaf 14u van pannenkoeken. Als kers op de taart kreeg iedereen ook een leuke gadget mee naar huis. 

Meer dan het productieproces 

Naast het ontdekken van ons productieproces kon u gedurende Open Bedrijvendag bij ons ook terecht voor andere zaken. Bij Skylux hebben we heel wat openstaande vacatures. Onze geïnteresseerde bezoekers konden op zondag 2 oktober bij ons terecht om meer te weten te komen over de werking van Skylux en bepaalde vacatures in het bijzonder. 

Bij Skylux denken we aan iedereen, ook aan de allerkleinsten. Daarom boden we gedurende Open Bedrijvendag kinderanimatie aan. 

Benieuwd naar de foto's?

Om deze eerste editie vast te leggen huurden wij een fotograaf in. Je kan alle foto's van Open Bedrijvendag bij Skylux via onderstaande link terugvinden.
BEKIJK DE FOTO'S