Ontgrendel de kracht van efficiëntie:
Ontdek onze HIVE configurator

Voordelen van HIVE voor Skylux Klanten


Met het gebruik van HIVE behoort het doorbladeren van een tariefboek tot het verleden. Geniet van altijd de juiste prijzen en samenstellingen direct binnen handbereik, zonder de noodzaak om in een boek te zoeken. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd en zorgt voor een vlotter en efficiënter werkproces.
Meteen de juiste configuratie van alle producten zonder fouten
Uren bladeren in een tariefboek niet meer nodig
Vind snel het perfecte product zonder voorkennis
Maak zelf meteen een offerte in het systeem, zo snel en makkelijk per project
Elk project persoonlijk en precies zoals u het wil
Prioritaire service voor een soepele afhandeling

Instructies: Stap voor Stap

Stap 1:
Toegang tot HIVE begint hier

Account Registratie

Eerst account aanvragen. Om HIVE te gebruiken, vraag je eerst een account aan. Dit zorgt voor veilige toegang, speciaal voor jou en je bedrijf.

Ontvang je activatielink. Na je aanvraag sturen we een link naar je e-mail. Klik hierop om je account te activeren en kies je wachtwoord.

Zo simpel is het! Met deze stappen ben je klaar om HIVE te gebruiken en je projecten efficiënter te beheren.

ACCOUNT AANVRAGEN
Stap 2:
Boek je training eenvoudig online

Optionele opleiding

Boek een Snelle Training. In slechts 15 minuten lopen we door de belangrijkste functies van HIVE en beantwoorden al je vragen.

Flexibel en Makkelijk. Kies zelf wanneer het jou uitkomt. Deze snelle sessie is ontworpen om je direct op weg te helpen, zonder veel tijd te kosten.

Jouw Keuze. De training is optioneel, geen verplichting. Het is een kans om snel vertrouwd te raken met HIVE, maar alleen als jij dat wilt.

Kort, krachtig, en helemaal afgestemd op jouw behoeften. Boek je sessie en haal het maximale uit HIVE!

OPLEIDING BOEKEN
Stap 3:
Start met een klik

Eenvoudig je eerste project opzetten

Starten met een klik. Om je projectavontuur in HIVE te beginnen, zoek je naar het "+" teken direct naast 'Projecten' in de linker zijbalk. Een klik hierop opent de weg naar nieuwe mogelijkheden.

Persoonlijke naamgeving. Elk project verdient een unieke naam. Kies iets dat zowel de essentie van het project vangt als makkelijk te herinneren is voor jou en je team.

Voeg je configuratie toe. Nu is het tijd om de specificaties van je project te definiëren. Met deze stap pas je je project aan door een configuratie toe te voegen die perfect aansluit bij je behoeften.

Ontdek hoe eenvoudig het is om een nieuw project aan te maken in HIVE met onze snelle gids. In deze video laten we je zien hoe je met slechts een paar klikken een project start, het een naam geeft en de nodige configuraties toevoegt. Volg mee en zet vandaag nog je eerste stappen naar efficiënter projectbeheer.

Stap 4:
Projectoverzicht

Offerte genereren uit je project

Genereer Offerte: Transformeer je projectconfiguratie moeiteloos in een offerte, net als een winkelmandje in een webshop. Hier zie je alles wat je hebt gekozen voor je project.

Compleet Overzicht: Bekijk en pas aan waar nodig. Je hebt volledige controle en inzicht in de details van je project, allemaal op één plek.

Altijd Opgeslagen: Geen zorgen over verloren gegevens; elk project wordt automatisch bewaard. Zo kun je eenvoudig terugkeren naar eerder werk.

Kort en krachtig biedt deze stap je alles wat je nodig hebt om een nauwkeurige offerte te creëren en houdt je project georganiseerd.

Bekijk voorbeeld offerte
Stap 5:
Van project naar uitvoering

Afronden en Bestellen

Bestel met een Klik: Directe klanten zetten hun offerte snel om in een bestelling, direct gericht aan Skylux.

Laatste Controle: Bekijk een finale samenvatting voor je bevestigt, om zeker te zijn dat alles perfect is.

Voorrang bij Verwerking: Online bestellingen via HIVE krijgen prioriteit, wat resulteert in een snelle afhandeling en levering.

Directe klanten profiteren van een gestroomlijnd bestelproces, terwijl dakwerkers hun bestelling gemakkelijk kunnen doorsturen naar hun Skylux-dealer. Zo is het proces efficiënt voor iedereen, met altijd een duidelijk overzicht en snelle afhandeling.

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is het grootste voordeel van HIVE?
Kunnen meerdere werknemers toegang krijgen met een eigen account?
Kan ik aankoopprijzen voor sommige werknemers verbergen?
Kan ik direct bestellen vanuit HIVE?
Kan ik zelf toegang verlenen aan mijn klanten?
Hoe snel wordt mijn bestelling verwerkt?
Is er ondersteuning beschikbaar bij technische problemen?
Kan ik mijn projecten opslaan en later bewerken?