Bestelling plaatsen per mail? (Enkel voor bestaande klanten)

Voor architecten

Vind inspiratie, technische informatie en op maat gemaakte hulpmiddelen om uw architecturale projecten naar een hoger niveau te tillen.

Architect's Studio

Skylux Academy

Uw gratis bron voor training in de montage van onze producten. Vergroot uw vaardigheden en kennis, en verbeter uw installatieproces.

Lees hieronder meer
U-waarde calculator

U-waarde calculator

Benut onze handige U-waarde calculator om de thermische prestaties van uw Skylux-producten te berekenen.

Download calculator
Skylux Configurator registratie

Configurator registratie

Registreer voor onze geavanceerde configurator en offerte maker. Creëer nauwkeurige, gepersonaliseerde Skylux-productconfiguraties.

Toegang aanvragen
Interesse om onze producten te verdelen?

Hoe word je een Skylux verdeler of premium installateur?

Skylux draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben we graag een eerste kennismakingsgesprek voor we een nieuwe samenwerking opstarten. Op deze manier kunnen we de verwachtingen langs beide partijen goed op elkaar af stemmen. Heb je interesse om onze producten te verdelen of een premium installateur te worden?

CONTACTGEGEVENS REGIONALE ACCOUNTMANAGER

🇧🇪 België
🇳🇱 Nederland
🇫🇷 Frankrijk
🇩🇪 Duitsland
Andere
Ben je dakwerker, schrijnwerker of aannemer?

Erkend opleidingscentrum door Constructiv

Interesse in een opleiding over onze daglichtoplossingen? Wij bieden maatwerktrainingen voor dakvensters, platdakramen en rook- en warmteafvoersystemen, inclusief de laatste ontwikkelingen.

Skylux is een erkend opleidingscentrum door Constructiv, waardoor er vergoedingen beschikbaar zijn voor naschoolse of zaterdagtrainingen. Bekijk de link voor mogelijke vergoedingen en premies.

Lees meer over de Skylux Academy

Maak een afspraak
Volg een opleiding bij Skylux Academy en word Premium dakwerker
Ontvang een tegemoetkoming via Constructiv
Skylux Cash Back - Ontvang een cashback van €10 bij elke aankoop platdakraam
Skylux configurator

De juiste koepel in enkele kliks

Goed nieuws! Een koepel of kunststofplaten kiezen uit ons ruime assortiment is voortaan zeer gemakkelijk en handig.

Check daarom snel de Skylux configurator. Zo weet je voortaan welke koepel of platdakvenster de beste keuze is voor elk project en nog meer: je kan direct de bestelling doorsturen naar Skylux.

ACCOUNT AANVRAGEN

Breng het licht binnen - Ontdek de missie van ons familiebedrijf

"Als zaakvoerder van Skylux ben ik trots op onze Belgische roots en onze toewijding aan het brengen van natuurlijk daglicht in de levens van mensen. We streven er elke dag naar om hoogwaardige producten te leveren en onze klanten te ontzorgen van hun daglichtvragen. We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over de kracht van natuurlijk licht en ons assortiment van producten die het in uw huis of bedrijf brengen."

JEAN GLORIEUX

Ontdek de veelzijdigheid van iWindow2 dakvensters voor elk project


De perfecte keuze voor nieuwbouw en renovatie: iWindow2 dakvensters bieden innovatie, stijl en functionaliteit

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in vaste uitvoering

Breng natuurlijk licht in uw nieuwbouwproject met iWindow2 Vast. Geniet van een stralende woning met dit vaste dakvenster

Ontdek assortiment

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in opengaande uitvoering

Verbeter de ventilatie in uw nieuwbouw met iWindow2 Opengaand. Geniet van frisse lucht en een moderne uitstraling

Ontdek assortiment

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in vaste uitvoering

Upgrade uw renovatieproject met iWindow2 Vast. Geef uw woning een nieuwe dimensie door die oude kunststofkoepel te vervangen

Ontdek assortiment

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in opengaande uitvoering

Optimaliseer de luchtstroom in uw renovatie met iWindow2 Flex. Met het ingebouwd openingssysteem past de flex op je bestande opstand

Ontdek assortiment

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.