ONS GAMMA OVERKAPPINGENVerken de veelzijdigheid van Skylux met ons uitgebreide gamma aan veranda's en terrasoverkappingen. Van de populaire standaard Climalux tot de strakke Climalux Horizon, de unieke Climacrown, en de ruime Climax Panorama en Climax - elk ontworpen om uw buitenleven te verrijken. Ontdek de perfecte aanvulling op uw buitenruimte met Skylux.

AANPASBARE TERRASOVERKAPPING VOOR ELKE SITUATIE

Calista terrasoverkapping: een revolutionair plat dak

Calista is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. Het naadloze ontwerp past perfect bij alle bouwsituaties, zonder zichtbare profielen en discreet verborgen schroeven. Deze terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn aanpasbare mogelijkheden, afhankelijk van de bouwsituatie, evenals de naadloze integratie van bijbehorende accessoires.

ONTDEK CALISTA

CLIMALUX

De populaire standaardoverkapping

CLIMALUX HORIZON

Strak en eigentijds design

CLIMACROWN

Een hellend dak met het uitzicht van een plat dak

Product Voordelen Maximale Breedte Maximale Diepte
Climalux Budgetvriendelijk, kwalitatief, eendelig goot- en muurprofiel, op maat leverbaar 4,85 m
Climalux Horizon Strak design, breed zicht, overspanning van 6 m zonder storende elementen 4,85 m
Climacrown Plat dak uiterlijk, onzichtbare schroeven, aanpasbare kroonlijsthoogte 7 m 4 m
Climax Panorama Vrije overspanning, panoramisch uitzicht, uitgebreide mogelijkheden 6 m (met staalversterking)
Climax Veelzijdig, geschikt voor warme en koude daken 6 m (met staalversterking)
Pergolux Voordelig, eenvoudige montage, ruime mogelijkheden, uniek clips-systeem N/A N/A

CLIMAX PANORAMA

Voor een brede tuininkijk

CLIMAX

Dé oplossing voor een volwaardige veranda

PERGOLUX

Aluminium profielen voor een houten draagstructuur

Skylux veranda's en terrasoverkappingen: De magie van buiten, nu ook binnen


Ontdek de charme van buitenleven met Skylux veranda's en terrasoverkappingen. Van gezellige zomeravonden tot bescherming tegen regen, onze oplossingen bieden een grootse oplossing voor kleine dromen. Met onze reeks overkappingen, waaronder Climalux, Climalux Horizon, Climacrown, Climax Panorama en Climax, kunt u uw buitenruimte transformeren in een comfortabele en stijlvolle leefruimte. Duik in de wereld van Skylux en ervaar de magie van buiten, nu ook binnen.

LIEVER EEN INSTALLATEUR IN UW BUURT?

Maak gebruik van onze handige dealer locator voor het vinden van een Skylux partner in uw buurt

INSTALLATEUR ZOEKEN ZELF CONFIGUREREN BROCHURE DOWNLOADEN BEREKENINGSPROGRAMMA CLIMAFAST - PERGOFAST
Energie besparen?

Dat kan ook met een terrasoverkapping!

Gezien de stijgende energiekosten, is het logisch dat je op zoek gaat naar alternatieven om je energieverbruik te verminderen. Bij Skylux hebben we verschillende oplossingen die je kunnen helpen om op lange termijn te besparen op je energierekening. Een van onze meest effectieve oplossingen is onze terrasoverkapping. Ontdek hoe een terrasoverkapping extra isolatie biedt, waardoor je automatisch minder energie verbruikt, zowel in de winter als in de zomer.

De magie van buiten, het hele jaar door

Breng de buitenwereld naar binnen met onze veranda's

Ben je een liefhebber van frisse buitenlucht, je tuin en natuurlijk daglicht? Bij Skylux delen we die liefde. Sterker nog, we brengen de buitenwereld gewoon naar binnen. En dat niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Met een veranda of terrasoverkapping van Skylux kun je dat heerlijke buitengevoel van januari tot december ervaren. De mogelijkheden zijn eindeloos, de prijzen betaalbaar en de installatie is snel en efficiënt.

CE gekwalificeerd

Alles begint met hoogwaardige materialen

Een kwalitatieve overkapping begint met een robuust profiel. Onze aluminium profielen zijn CE-gecertificeerd, onderhoudsvriendelijk en dragen het Qualicoat-label. Daarnaast bieden we een garantie van 10 jaar op onze profielen. Bij Skylux streven we ernaar om altijd een oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw project.

Van klassiek tot ultramodern

Kies je kleur

Ons veelzijdige assortiment is ontworpen om aan te sluiten bij alle bouwstijlen, van traditioneel tot ultramodern. Met een keuze uit alle RAL-kleuren, bieden we een op maat gemaakte oplossing die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl.

Ontdek alle kleuren

Wil je dat tikkeltje extra? Ontdek de Accessoires


Verlang je naar een terrasoverkapping waarvan je het hele jaar door kunt genieten? Ontdek onze opties voor verlichting, koeling en windbescherming om je buitenruimte nog comfortabeler te maken.

Verticale Screens

Hou de warmte buiten, creëer schaduw & privacy

Ontdek kleuren

Horizontale Screens

Hou de warmte buiten, creëer schaduw & privacy

Ontdek kleuren

Climaled

Verlichtingsprofiel met ledspots

Ledlichtstrook

Discreet licht onder de drager

Climaglide profielensysteem

De bescherming tegen wind en regen met het railsysteem

Windscherm

De oplossing voor te veel wind, zon of ongewenste inkijk

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.