Skylux Calista terrasoverkapping Skylux Calista terrasoverkapping

VERBETER JE BUITENSFEER MET HET COMFORT VAN CALISTA

De tuin biedt een oase van rust en sereniteit waar je kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Bij Skylux hechten we veel waarde aan het volledig benutten van deze buitenomgeving. Met de terrasoverkapping Calista kun je het hele jaar door van je tuin genieten in het gezelschap van familie en vrienden, terwijl je profiteert van het comfort van binnen.

1. Technologisch hoogstandje

Ons dak is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. Het naadloze ontwerp past perfect bij alle bouwsituaties, zonder zichtbare profielen en discreet verborgen schroeven. De waterdichte installatie vereist geen gebruik van siliconen. Bovendien zijn de interne elektrische voorzieningen moeiteloos toegankelijk, ongeacht de geïnstalleerde accessoires. De structurele integriteit wordt versterkt door de mogelijkheid om een verborgen verstevigingsbalk te plaatsen die de draagkracht kan verdubbelen. Dit maakt overspanningen tussen 6 en 7 meter mogelijk zonder tussenpalen.

2. Strak design

Met Calista voeg je eigentijds design en functionaliteit toe aan je woning. Deze terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn aanpasbare mogelijkheden, afhankelijk van de bouwsituatie, evenals de naadloze integratie van bijbehorende accessoires. De optionele verticale screens zijn zelfs volledig geïntegreerd en perfect geleid. De beglazing wordt ondersteund door slanke horizontale dragers, wat resulteert in een strakke en gebalanceerde uitstraling.

3. Minder werk op de werf

Deze terrasoverkapping is ontworpen met uitgebreide voorafgaande montage, wat aanzienlijke voordelen biedt voor installateurs. Dit bespaart tijd op de werf, wat zich vertaalt naar minder kosten en werkuren voor de eindklant. In slechts één dag kan een Calista met afmetingen van 5 bij 4 meter worden geïnstalleerd. Dit leidt tot een lagere total cost of ownership.

4. Uitgebreide mogelijkheid tot personalisatie

Het basisdak heeft een uitstekende compatibiliteit met verschillende accessoires zoals ingebouwde ledstrips en/of spots, geïntegreerde hout- en glaswand, glazen schuifwand, verticale of horizontale screens. Kies je favoriete accessoires uit en voeg comfort, privacy en sfeer toe aan je terrasoverkapping.

5. Keuze tussen glas of pergotop witte panelen

Voor de afwerking kan je zelf kiezen tussen 8 of 10 mm glas of 16 mm Pergotop panelen. De Pergotop panelen zijn sandwichpanelen uit geëxtrudeerd polystyreenschuim, verlijmd tussen twee voorgelakte aluminium platen.

Ervaar debuitenwereld binnen!

Calista onderscheidt zich door:

• De perfecte combinatie van elegantie en duurzaamheid
• De volledige configuratie, aangepast aan elke bouwsituatie
• Een eenvoudige integratie van accessoires, zelfs na installatie
• De keuze tussen pergotop of glas
• Een snelle en moeiteloze montage
• Een strakke en eigentijdse look

Met Calista geniet je van een ruime buitenruimte om op elegante wijze te
ontspannen, dineren en te socializen.

DOWNLOAD BROCHURE

Van klassiek tot ultramodern

Kies je kleur

Ons veelzijdige assortiment is ontworpen om aan te sluiten bij alle bouwstijlen, van traditioneel tot ultramodern.

Met een keuze uit alle RAL-kleuren, bieden we een op maat gemaakte oplossing die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl.

MOGELIJKE CONFIGURATIES


Onze Calista terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn aanpasbare mogelijkheden, afhankelijk van de bouwsituatie.

basis dak met beglazing

houten wand + Pergotop

screen

glazen wand + paal + Pergotop

houten wand + raam + paal

Climaglide

glazen wand

screen + Climaglide + Pergotop

Skylux Calista terrasoverkapping Skylux Calista terrasoverkapping
Skylux Calista terrasoverkapping Skylux Calista terrasoverkapping

ACCESSOIRES

EEN GLAZEN SCHUIFWAND

De glazen schuifwand beschermt je buitenruimte tegen de invloeden van de natuur en je momenten tegen de voorjaarsgrillen of de koele avondlucht.

LEDSPOTS OF LEDSTRIP

Zorg voor een gezellige sfeer dankzij de ledspots of de ledstrip.

VERTICALE EN HORIZONTALE ZONWERING

Met behulp van de zonwering heb je volledige controle over het binnenklimaat en kun je schaduw creëren voor meer privacy.

KOZMA: DECORATIEWAND


Creëer een warme sfeer met het geïntegreerde wandensysteem dat de mogelijkheid biedt om hout, glas, pergotop of een deuropening naar jouw voorkeur te combineren. De mogelijke combinaties:

houten wand

opening + houten wand

opening + houten wand + opening

houten wand + opening

raam + houten wand

raam + houten wand + opening

raam + houten wand + raam

houten wand + raam

opening + houten wand + raam