Ontdek onze betrouwbare dealers en professionele Installateurs


Op zoek naar de perfecte lichtoplossing voor uw woning of bedrijf? Vind uw dichtstbijzijnde Skylux dealers en gecertificeerde installateurs. Onze bouwstofhandelaars en vakmensen zijn altijd klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de juiste Skylux-producten voor uw unieke behoeften.

Gecertificeerde Installateurs

Bij Skylux begrijpen we het belang van deskundige installatie voor optimale prestaties van onze producten. Daarom werken we samen met een netwerk van gecertificeerde installateurs.

Deze professionals hebben diepgaande kennis van en ervaring met Skylux-producten. Ze zijn grondig getraind en voldoen aan onze hoge standaarden van vakmanschap en klantenservice.

Onze gecertificeerde installateurs begeleiden u door het hele proces, van productkeuze tot installatie, en bieden advies voor langdurige zorg en onderhoud.

Met Skylux kunt u rekenen op uitmuntendheid, zowel in producten als in service.

ZELF GECERTIFIEERD INSTALLATEUR WORDEN?

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.