Archtitect's studio Skylux Archtitect's studio Skylux

Als architect hebt u de unieke kans om niet alleen gebouwen te ontwerpen, maar ook om levens te verbeteren. Door daglicht op de juiste manier te integreren, kunnen we ruimtes creëren die niet alleen functioneel en esthetisch zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Daglicht is meer dan alleen een lichtbron; het is een essentieel element dat de stemming verbetert, stress vermindert en ons helpt ons fitter te voelen. En dit geldt niet alleen voor ons mensen, maar ook voor de dieren en planten die onze ruimtes delen. Laten we samenwerken om gebouwen te creëren die echt leven.

Online dakkoepel bestellen

 EPB oplossingen

Een overzicht van onze lichtkoepel oplossingen die voldoen aan de EPB-normen voor vaste en opengaande uitvoeringen.

Onze EPB oplossingen
Archtitect's studio Skylux

Documenten

Vind inspiratie, technische informatie en op maat gemaakte hulpmiddelen om uw architecturale projecten naar een hoger niveau te tillen.

Naar documenten
U-waarde calculator

U-waarde calculator

Benut onze handige U-waarde calculator om de thermische prestaties van uw Skylux-producten te berekenen.

Download calculator
Skylux Configurator registratie

Configurator registratie

Registreer voor onze geavanceerde configurator en offerte maker. Creëer nauwkeurige, gepersonaliseerde Skylux-productconfiguraties.

Toegang aanvragen

Vergelijk en Kies met Gemak op Onze Website

Bekijk onderstaande video

Op Skylux kunt u moeiteloos producten vergelijken om de juiste keuze voor uw project te maken. Onze website biedt u de mogelijkheid om technische specificaties van verschillende producten met een paar klikken naast elkaar te bekijken. Of u nu zoekt naar specifieke afmetingen of materialen, onze vergelijkingsfunctie helpt u om snel de perfecte oplossing te vinden.

Vind de perfecte daglichtoplossing voor jouw (ver)bouw project


Onze producten zijn beschikbaar voor zowel nieuwbouwprojecten en complete renovaties als voor gedeeltelijke renovaties in een vaste en opengaande uitvoering, elektrisch te openen met een bijhorende afstandsbediening.
Platdakvensters kopen

Platdakvensters

Wil je een maximale lichtinval, maximale thermische en geluidsisolatie, maar hou je vooral ook van een strak design?

Lees meer
Skylux Kunststofkoepels

Kunststofkoepels

We hebben het ruimste gamma lichtkoepels. Met maar liefst 180 verschillende standaardafmetingen en meer dan 10.000 combinaties.

Lees meer
iDome koepels

iDome koepels

Onze hybride koepel is een combinatie van een platdakraam en een kunststofkoepel. Je geniet dus van de unieke voordelen van allebei.

Lees meer
afmeting dakkoepel bepalen afmeting dakkoepel bepalen
Skylux koepel plat dak plaatsen Skylux koepel plat dak plaatsen
Skylux configurator

De juiste koepel of platdakvenster in enkele kliks

Goed nieuws! Een koepel, platdakvenster of kunststofplaten kiezen uit ons ruime assortiment is voortaan zeer gemakkelijk en handig.

Check daarom snel de Skylux configurator. Zo weet je voortaan welke koepel of platdakvenster de beste keuze is voor elk project en nog meer: je kan direct de bestelling doorsturen naar Skylux.

ACCOUNT AANVRAGEN

Breng het licht binnen - Ontdek de missie van ons familiebedrijf

"Als zaakvoerder van Skylux ben ik trots op onze Belgische roots en onze toewijding aan het brengen van natuurlijk daglicht in de levens van mensen. We streven er elke dag naar om hoogwaardige producten te leveren en onze klanten te ontzorgen van hun daglichtvragen. We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over de kracht van natuurlijk licht en ons assortiment van producten die het in uw huis of bedrijf brengen."

JEAN GLORIEUX

Ontdek de veelzijdigheid van iWindow2 dakvensters voor elk project


De perfecte keuze voor nieuwbouw en renovatie: iWindow2 dakvensters bieden innovatie, stijl en functionaliteit

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in vaste uitvoering

Breng natuurlijk licht in uw nieuwbouwproject met iWindow2 Vast. Geniet van een stralende woning met dit vaste dakvenster

Ontdek assortiment

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in opengaande uitvoering

Verbeter de ventilatie in uw nieuwbouw met iWindow2 Opengaand. Geniet van frisse lucht en een moderne uitstraling

Ontdek assortiment

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in vaste uitvoering

Upgrade uw renovatieproject met iWindow2 Vast. Geef uw woning een nieuwe dimensie door die oude kunststofkoepel te vervangen

Ontdek assortiment

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in opengaande uitvoering

Optimaliseer de luchtstroom in uw renovatie met iWindow2 Flex. Met het ingebouwd openingssysteem past de flex op je bestande opstand

Ontdek assortiment

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.