Skylux platdakvenster Skylux platdakvenster
Kenmerk Skylux Vitria Skylux iWindow2 Skylux iWindow3
Prijs-kwaliteit Ongeëvenaard Premium materialen Premium materialen
Beglazing HR++ dubbel glas HR++ dubbel glas HR+++ driedubbel glas
Isolatiewaarde 1,1 W/m²K 1,0 W/m²K 0,5 W/m²K
Materiaal Wit PVC-frame Aluminium en PVC Aluminium en PVC
Installatie Snel & eenvoudig Snel & eenvoudig Snel & eenvoudig
Opties Zonwering, verduistering apart te bestellen Zonwering, verduistering, LED-verlichting Zonwering, verduistering, LED-verlichting
Openingssysteem Manueel en elektrisch Elektrisch Elektrisch
Extra voordelen Scherpste prijs, eenvoudige montage Strakke afwerking, superieure isolatie, grotere afmetingen Strakke afwerking, superieure isolatie, grotere afmetingen, hogere geluidsdemping
Prijs & details Bekijk Vitria Bekijk iWindow2 Bekijk iWindow3

Een platdakvenster voor elk project

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie

Creëer de perfecte sfeer in jouw nieuwe woning of tijdens een totaalrenovatie - Ontdek iWindow. Onze platdakvensters bieden maximale lichtinval, uitstekende isolatie en een strak design. Laat natuurlijk licht in overvloed binnenstromen en geniet van een comfortabele en stijlvolle leefruimte.

Verken ons aanbod online

Voor renovatie met behoud bestaande opstand

Upgrade jouw lichtinval zonder grote verbouwingen - Ontdek iWindow voor renovatie en behoud jouw bestaande opstand. Geniet van verbeterde isolatie, maximale lichtinval en een strak design. Neem vandaag nog contact op en geef jouw woning een moderne uitstraling!

Verken ons aanbod online

LIEVER EEN VERKOOPPUNT IN UW BUURT?

Maak gebruik van onze handige dealer locator voor het vinden van een Skylux partner in uw buurt

VERKOOPPUNT ZOEKEN DOWNLOAD BROCHURE DOWNLOAD TARIEFBOEK

Platdakvensters voor wie houdt van strak designWil je een maximale lichtinval, maximale thermische en geluidsisolatie, maar hou je vooral ook van een strak design? Wil je een maximale lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie, maar hou je vooral van een strak design? Kies dan voor onze platdakramen met dubbel of driedubbel glas. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed.

In meer dan 85 afmetingen

iWindow biedt meer dan 85 afmetingen en verschillende glassoorten, waaronder helder, opaal en zonwerend. Voor ieder project een perfecte oplossing. Geen compromissen, alleen de beste combinatie van afmetingen en glasopties. Ontdek de veelzijdigheid van iwindow en realiseer jouw visie.

Personaliseer jouw iWindow

Naast de keuze tussen 2-wandig of 3-wandig glas, bieden we vele accessoires aan zoals elektrische zonwering, muggenhor en verduistering. Maak jouw iwindow compleet met deze handige toevoegingen. Geniet van optimale controle over de zonnestralen, bescherming tegen insecten.

Zowel vaste als opengaand

Ontdek de veelzijdigheid van iWindow met zowel vaste als opengaande uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een strakke vaste constructie of de mogelijkheid wilt hebben om frisse lucht binnen te laten. Kies voor de iwindow en geniet van zowel functionaliteit als stijl in jouw ruimte.

Platdakvenster - Type glas Ug-waarde (W/m2K)
Isolatie waarde
LT-waarde (%)
Lichttransmissie
g-waarde (%)
Doorgang zonne-energie
Rw-waarde (dB)
Akoestisch dempingsgetal
Skylux iWindow2 DW** Helder HR ++ 1.00 W/m2K 75 % 52 % 39 dB
Skylux iWindow2 DW** Opaal HR ++ 1.00 W/m2K 72 % 50 % 39 dB
Skylux iWindow2 DW** Zonwerend HR ++ 1.00 W/m2K 53 % 40 % 39 dB
Skylux iWindow3 3W** Helder HR +++ 0.50 W/m2K 63 % 42 % 41 dB
Skylux iWindow3 3W** Opaal HR +++ 0.50 W/m2K 61 % 41 % 41 dB
Skylux iWindow3 3W** Zonwerend HR +++ 0.50 W/m2K 46 % 33 % 41 dB

De Kracht en Keuze van Glas: Helder, Opaal of Zonwerend

De Transparantie van Helder Glas

Helder glas is de traditionele keuze voor vele huiseigenaren en bedrijven vanwege zijn klassieke schoonheid en helderheid. Het stelt ons in staat om natuurlijk licht in zijn puurste vorm te ervaren, wat bijdraagt aan een ruimtelijk en uitnodigend gevoel in elke ruimte. Tegelijkertijd zorgt het voor een onbelemmerd zicht naar buiten, waardoor er een sterke connectie met de buitenwereld ontstaat.

Ontdek assortiment

Opaal Glas: Perfecte Balans tussen Licht en Privacy

Opaal glas biedt de ideale balans tussen natuurlijk licht en privacy. De melkwitte kleur zorgt voor een gelijkmatige spreiding van licht, terwijl het de zichtbaarheid naar binnen beperkt. Dit maakt het een populaire keuze voor badkamers en andere ruimtes waar privacy van belang is. Bovendien helpt opaal glas ook bij het verminderen van harde schaduwen en verblinding door direct zonlicht.

Ontdek assortiment

Zonwerend Glas: Bescherming en Comfort

Ontworpen om de warmte van de zon buiten te houden zonder in te boeten aan natuurlijk licht. Dit type glas reflecteert de zonnestralen en vermindert de warmtetransmissie, waardoor het interieur koeler blijft tijdens hete zomerdagen. Belangrijk is dat dit gebeurt zonder de kleurperceptie van het glas of de perceptie van de binnenruimte onder de koepel te veranderen.

Ontdek assortiment
Verrijk je woning met het

strakke design van het iWindow platdakvenster

Het iWindow platdakvenster onderscheidt zich door zijn eigentijdse en strakke design. Het compacte pvc-raam en de esthetische omkadering dragen bij aan zijn moderne uitstraling. Dit strakke design is een waardevolle toevoeging aan elke moderne woning, waardoor je interieur een stijlvolle upgrade krijgt.

Ervaar de voordelen van een

Platdakvenster met hoge isolatiewaarde

Een platdakvenster biedt niet alleen een esthetisch aspect, maar ook een indrukwekkende isolatiewaarde. Met een U-waarde tot 0.5 W/m²K voor het H+++ glas en een geluidsdemping van 41 dB, geniet je van uitstekende thermische en geluidsisolatie. Bovendien bieden we garantie op een EPB-conforme oplossing, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinige en milieuvriendelijke keuze. Ervaar het comfort en de efficiëntie van een platdakvenster met een ongeëvenaarde isolatieprestatie.

Geniet van tot 40% meer lichtinval

Profiteer van een maximale hoeveelheid natuurlijk licht

Onze platdakvensters worden altijd geleverd met een rechte opstand, wat betekent dat de lichtoppervlakte die binnenkomt bij een koepel van 100x100 cm ook daadwerkelijk 1 m² is. In tegenstelling tot concurrenten die schuine opstanden gebruiken, resulteert dit in een kleinere lichtoppervlakte, aangezien de afmetingen van de dakopening groter zijn dan de daadwerkelijke daglichtmaat. Dit betekent concreet dat je bij de concurrent een grotere koepel moet aanschaffen om dezelfde 1m² lichtinval te krijgen. Kies voor onze platdakvensters en profiteer van een maximale hoeveelheid natuurlijk licht in jouw ruimte.

Upgrade gemakkelijk je koepel

Vervang je oude koepel zonder de opstand te wijzigen!

Deze oplossing is perfect als je alleen je oude koepel wilt vervangen zonder de bestaande opstand te veranderen. Met onze vaste uitvoering en het handige scharnierensysteem kun je eenvoudig het glasraam (iWindow2, iWindow3 of iDome) bevestigen op een opstand naar keuze. Snel, eenvoudig en kosteneffectief!

Testimonial - Firma Cloet

Ontdek de perfecte combinatie van maximale lichtinval, uitstekende thermische en geluidsisolatie, en een verbluffend strak design. Met de iwindow2 platdakvensters hoef je geen compromissen meer te sluiten. Onze vlakke lichtkoepels, uitgerust met dubbelwandig of driedubbel glas, bieden niet alleen een adembenemende esthetiek, maar blinken ook uit op alle fronten. Ervaar de ultieme harmonie tussen functionaliteit en schoonheid. Kies voor de iwindow2 platdakvensters en ontdek hoe ongelooflijk goed ze presteren.

Ontdek de veelzijdigheid van iWindow2 dakvensters voor elk project


De perfecte keuze voor nieuwbouw en renovatie: iWindow2 dakvensters bieden innovatie, stijl en functionaliteit

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in vaste uitvoering

Breng natuurlijk licht in uw nieuwbouwproject met iWindow2 Vast. Geniet van een stralende woning met dit vaste dakvenster

Shoppen

Voor nieuwbouw of totaalrenovatie in opengaande uitvoering

Verbeter de ventilatie in uw nieuwbouw met iWindow2 Opengaand. Geniet van frisse lucht en een moderne uitstraling

Shoppen

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in vaste uitvoering

Upgrade uw renovatieproject met iWindow2 Vast. Geef uw woning een nieuwe dimensie door die oude kunststofkoepel te vervangen

Shoppen

Voor renovatie met behoud bestaande opstand in opengaande uitvoering

Optimaliseer de luchtstroom in uw renovatie met iWindow2 Flex. Met het ingebouwd openingssysteem past de flex op je bestande opstand

Shoppen

Maximale isolatie? Ontdek iWindow3: Uiterst geïsoleerde dakvensters voor passieve woningen


Ervaar maximale isolatie en energie-efficiëntie met iWindow3. Met een indrukwekkende U-waarde van slechts 0.5 W/m²K voor het H+++ glas, voldoet iWindow3 aan de strenge eisen van passieve woningen. Geniet van een comfortabele en duurzame leefomgeving met iWindow3 dakvensters.

Volledige controle en functionaliteit: Ontdek de iWindow Accessoires


Maak uw iWindow ervaring compleet met onze uitgebreide selectie aan accessoires. Van buitenzonwering tot binnenzonwering, verduistering en elektrische insect screens - wij bieden diverse opties om aan uw behoeften te voldoen. Geniet van ultieme controle, functionaliteit en comfort in combinatie met uw iWindow dakvensters.

Binnenzonwering

Creëer een sfeervolle ambiance en reguleer de lichtinval naar wens met onze stijlvolle binnenzonwering, speciaal ontworpen voor iWindow dakvensters.

Shoppen
Elektrisch Screen 40x40cm

Verduistering

Geniet van een optimale nachtrust of creëer een perfecte omgeving voor audiovisuele presentaties met onze verduisteringsoplossingen voor iWindow dakvensters.

Shoppen
Insectengaas kopen

Insectengaas

Houd vervelende insecten buiten en geniet van frisse lucht zonder zorgen. Onze elektrische insectenscreens bieden gemakkelijke en effectieve bescherming.

Shoppen

Buitenzonwering

Bescherm uzelf tegen de felle zon en behoud een aangename temperatuur binnen met onze hoogwaardige buitenzonwering voor iWindow dakvensters.

Shoppen

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.