Skylux wielertenues

Skylux heeft besloten om een sportieve weg in te slaan. We zijn trots om onze nieuwste samenwerking met Verge, een toonaangevende leverancier van milieuvriendelijke sportkleding, aan te kondigen. Wij verkopen kwalitatieve wielertenues voor alle wielerfanaten via onze webshop.

Kwalitatieve wielertenues

Onze nieuwe Skylux-wielertenues zijn volledig gemaakt van gerecycleerde materialen, perfect voor degenen die hun impact op het milieu willen verminderen. 
Daarnaast zijn de truitjes ontworpen met de behoeften van fietsers in het achterhoofd en zijn voorzien van 3 diepe achterzakken met de perfecte afmetingen voor uw smartphone en 1 zak met rits om persoonlijke zaken zoals uw identiteitskaart veilig op te bergen. De mouwen hebben geen naden, zodat ze altijd perfect passen, en het kledingstuk heeft geen labels behalve een ingenaaid label bij de hals, waardoor het ultracomfortabel is om te dragen.

Je kan onze wielertenues gemakkelijk per set via onze webshop bestellen. Daarnaast garanderen we een snelle levering binnen maximaal 2 dagen na bestelling. De wielertenues zijn beschikbaar in verschillende maten van S tot en met 3XL.
ONTDEK ONZE MATEN

Iron Man Harelbeke

Door vóór 1 juli één van onze wielertenues te kopen, steunt u ook het goede doel. Skylux sponsort Michaël Vannieuwenhuyze, die deelneemt aan een Iron Man in Harelbeke en doneert hiervoor 5 euro per aangekochte wielertenue. Michaël doneert al het ingezamelde geld aan Kom op tegen kanker. Draag dus uw steentje bij en koop vandaag nog uw wielertenue aan op onze webshop.