Duik diep in onze zorgvuldig samengestelde collectie van realisaties en laat je meevoeren door de kracht van inspiratie. Aan al onze gewaardeerde professionele verdelers en installateurs: deze beelden zijn speciaal voor jullie samengesteld. Download ze en gebruik ze als een middel om gezamenlijk onze gedeelde passie en visie voor ongeëvenaarde kwaliteit uit te dragen.

Verlicht uw ruimtes op natuurlijke wijze

Onze lichtkoepels en platdakvensters zijn ontworpen om naadloos op te gaan in elk architecturaal ontwerp. Ze bieden niet alleen een optimale lichtinval, maar verzekeren ook energie-efficiëntie en duurzaamheid. Voor high-res beelden voor druk en andere toepassingen, neem contact op met marketing@skylux.be.

Creëer uw droomruimte

Onze veranda systemen zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, ontworpen om uw buitenruimtes om te zetten in comfortabele oases. Geniet van de natuur, ongeacht het seizoen. Voor high-res beelden voor druk en andere toepassingen, neem contact op met marketing@skylux.be.

Veiligheid en comfort in perfecte harmonie

Optimaliseer de luchtkwaliteit en zorg voor een veilige omgeving met onze geavanceerde rook- en warmteafvoersystemen. Een essentieel onderdeel voor elk modern gebouw. Voor high-res beelden voor druk en andere toepassingen, neem contact op met marketing@skylux.be.

Een perfecte aanvulling voor elk project

Deze producten zijn een perfecte aanvulling voor elk architecturaal project, waarbij design en functionaliteit samenkomen. Voor high-res beelden voor druk en andere toepassingen, neem contact op met marketing@skylux.be.

Uitgebreide collectie dakrandprofielen

Zoek je bestendige en veelzijdige dakranden? De Polyprofil dakranden van Skylux zijn gemaakt van composietmateriaal, bestand tegen extreme temperatuurschommelingen (-40°C tot +130°C), schokbestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Dankzij de hoogwaardige constructie met 35% glasvezels en polyesterhars, bieden deze dakranden een snelle en kostenbesparende montage. Ideaal voor de duurzaamheid en esthetiek van je dak. Voor high-res beelden voor druk en andere toepassingen, neem contact op met marketing@skylux.be.