Een nieuw tijdperk in lichtstraten: Familiebedrijf Debaenst neemt productie over

Familiebedrijf Debaenst neemt productie lichtstraten over

In een baanbrekende stap heeft het gerenommeerde familiebedrijf Debaenst de productie van industriële lichtstraten van Skylux overgenomen. De toekomst lijkt stralend te zijn, aangezien de productie onder de nieuwe naam Cintralux zal worden voortgezet.

Een Nieuw Tijdperk: Van Skylux naar Cintralux

Cintralux is niet zomaar een naam; het vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de geschiedenis van industriële lichtstraten. Kurt Debaenst, een van de visionaire leiders van het familiebedrijf, verklaarde: “We geloven sterk in het potentieel en willen het bedrijf nu verder laten groeien met het team dat vandaag al de lijnen uittekent. Met deze nieuwe impuls en de gemotiveerde groep medewerkers liggen alle kansen open voor de toekomst”.

Contactgegevens Cintralux NV

Terwijl de volledige transitie van Skylux naar Cintralux nog in volle gang is, kunnen klanten en partners alvast contact opnemen met Cintralux op het volgende adres:

Een Belofte van Kwaliteit en Innovatie

Cintralux belooft de kwaliteit en innovatie voort te zetten die Skylux beroemd maakte. Het enthousiaste en ervaren team is vastbesloten om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en de grenzen van technologie te verleggen in de wereld van industriële lichtstraten.

Conclusie

De overname door Group Debaenst en de creatie van Cintralux zijn meer dan alleen een naamsverandering; het is een belofte voor een stralende toekomst in de industrie. Met sterke leiderschap, een gemotiveerd team, en de bereidheid om te innoveren, lijkt de toekomst van Cintralux helder en veelbelovend. Voel je vrij om contact op te nemen en ontdek hoe Cintralux licht kan brengen in jouw wereld.

Bezoek Cintralux en laat het licht binnen in jouw bedrijfsruimte.

Alle documenten kan je hier nog terugvinden en downloaden

RELATED ARTICLES