Welkom op onze Skylux evenementenkalender! Hier vindt u een overzicht van alle beurzen en evenementen waar wij aanwezig zullen zijn. Ontdek waar u ons kunt ontmoeten, onze nieuwste producten kunt ervaren en persoonlijk kunt kennismaken met ons deskundige team. Of u nu op zoek bent naar innovatieve oplossingen voor uw project of inspiratie wilt opdoen, onze kalender is uw gids voor alle Skylux happenings. Blader door de maanden, markeer uw agenda en kom langs; wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Complete Gids voor HR++ Glas subsidie 2024 in Nederland
Ontdek de sleutel tot het verduurzamen van je woning in Nederland met de HR++ glas subsidie van 2024. Deze gids biedt actuele details over hoe je deze subsidie kunt aanvragen, de voorwaarden, en het verschil tussen HR++ en triple glas, om je te helpen energie te besparen en je CO2-uitstoot te verlagen
Skylux iWindow-serie: De Topkeuze voor Geluidsisolatie
Zoekt u een oplossing voor geluidsoverlast in uw huis? De Skylux iWindow-serie biedt uitstekende geluidsisolatie met Rw-waarden tot 41%. Van irritant getik tijdens een regenbui tot verkeerslawaai, de juiste lichtkoepel kan zorgen voor een rustige en comfortabele leefomgeving. Ontdek welke lichtkoepel het beste bij uw situatie past en zorg voor rust in huis!
Lichtkoepel vervangen door platdakvenster
Je oude lichtkoepel vervangen door een nieuw platdakvenster? Een goed idee. Bezig met een renovatie waarbij je de kunststoffen lichtkoepels van je plat dak wil vervangen? Dan zijn iWindow platdakramen een goed idee.
Vermijd een EPB-boete
Wist je dat meer dan de helft van de lichtkoepels die vandaag worden verkocht nog steeds dubbelwandig zijn? Dat is een verbazend hoog cijfer, zeker als je weet dat deze koepels vaak onvoldoende isoleren en zelfs kunnen leiden tot een fikse boete voor de bouwheer.
Een kunststofkoepel van Skylux
Je plaatst niet elke dag een nieuwe lichtkoepel. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Bij Skylux ben je daarvoor aan het juiste adres. 
DE 1.001 VOORDELEN VAN DAGLICHT

We kennen maar weinig gratis zaken die zoveel voordelen bieden als daglicht. Om er maar één te noemen: natuurlijk licht geeft mensen een positief gevoel. Als dat geen fan-tas-tisch nieuws is!